En vecka...

...var det typ sen jag uppdaterade. Sorry men jag har inte hunnit.

I dag iallafall så har jag spelat dm innebandy. Det var kujl faktiskt. Vi vann me´d 2-1. Så nu är vi typ vidare till kvartsfinal:D Inte vad vi trodde precis men det är ju kul:)

Söta va ? Jag köpte de för några dagar sedan. Det är strumpor som är jätte sköna :D

Nu ska jag äta glass och kolla på vänner . kram♥


dåligt,dåligt...

det blir uppdatering senare i kväll... 

Måndag

det har varit en ganska härlig måndag i dag:D man är ju lite taggad på skolan nu i början så det är ju skönt:D
Även fast vi slutadet kl halv 4 i dag.. hehe vi hade typ teknik i två timmar och Bengt(våran lärare ) bara prata och prata så det var ju ganska så tråkigt, Men annars så är allt bra ;)
Gick hem till vicki efter skolan och typ åt bullar och plugga :D fett mysigt faktiskt.

Kram !♥

Fan...

...har spelat fotbolls match och så gjorde jag illa benet. fan asså nu måste jag typ vila en hel vecka eller nåt.. Så himla typiskt.. Men vi får hoppas att det blir bättre snart :)

jag vet att jag inte har bloggat på helahelgen men det har inte riktigt hunnits med..
I lördags så var mamma och jag hemma och bara kollade på film och åt godis :D det var mysigt . Skönt att bara ta det lugnt ibland. Och så söndag i dag och jag har spelat fotbolls match. Eller ja.. så mkt jag kunde innan jag gjorde illa mig :(

Skola i morgon då. Jag är ganska taggad faktiskt nu så här i början, men det försvinner nog ganska snabbt när alla läxor och prov och så ...
Nu ska jag kolla på vänner :D

Ha en undebar Söndag kväll! Kram ♥

Fredags mys...

.... med pizza och chips!! Här snackar vi nyttiga saker ! det är bara jag och pappa hemma så vi beställde pizza och sitter just nu och kollar på friidrotts vm.

Tidigare i dag har jag tränat innebandy. Det va kul att vara igång igen. Jag är fortfarande lite förkyld så jag tog det lite lungt men det va kul :D i morgon blir det fotbolls match så hoppas det inte regnar då! fan vad jobbigt.. aja vi får se ..

Nu så ska jag kolla vidare på vm. Kram !


mmm Lätt de goaste chipsen.. ;D

Första skoldagen avklarad!

jaha då var första soldagen klar. Skönt igentligen .. Men i morgon det är ju då det börjar på riktigt :S hehe nej det ska nog funka..

i daag så gjorde vi typ inget speciellt.. Vi hade lite information och så delade vi ut skåp och allt sånt som man gör typ..  Sen  så åkte vi till Ängsholmsbadet och så fick man göra lite allt möjligt typ bada och spela brännboll och så.. men jag och emma satt typ bara och prata hela tiden ;D höhö men det var ju kul .  Men det är ganska skönt att det är fredag i morgon hehe kanske lite konstigt att säga så när man bara gått i skolan en dag men det är det i alla fall. På lördag så kommer jag sova hos emma men skriver mer om det sen..

Kram! ♥

Tillbaka igen!

har haft en liten blogg paus nu men kommer blogga som vanligt nu när skolan börjar igen ;D
Skolan börjar ju i morgon och jag är typ sjuk i dag.. inte så bra faktiskt.... men jag tror jag kan gå i morgon jag har bara lite ont i halsen i dag så vi får hoppas att det inte blir värre ..

i dag har jag inte gjort nånting .. hehe bara slappat vid teven x) fett skönt.. Då vilar man upp sig bra till skolan.. ;D 

hehe lägger upp en gammal bild som avslutning :D

Nu ska jag försöka bli bättre i halsen ha det bra! ♥

090809

Hej !

I dag har jag träffat sofia som kommit hem från kalmar! Jätte kul att träffa henne igen efter så länge.. :D Vi gick till täby och fika och köpte  lite skol grejer.. Skolan börjar ju faktiskt snart !! *panik* men det ska ju ändå bli kul att träffa kompisar:D

Sen på kvällen så åkte jag och familjen och såg på Sommaren med Göran  Den var jätte kul och jag rekomenderar den till er anndra . Man skrattar Mycket!!
Hinner inte skriva mer nu ..

K r a m !!


8/8

I går hade ju vi som sagt "bröllops lunch" hemma hos oss i trädgården. Jag tycker det vart väldigt lyckad. Det var fint väder och så :D
jag lägger upp bilder och så senare. Har inte min kamera sladd just nu ;D hehe..

Men i dag så vet jag inte ´vad jag ska göra kanske slapp dag ? x)    haha..


Nu ska jag kolla på  tv . Lägger in bilder sen :D

K r a m !


6/8

hej !

i dag har jag spenderat dagen´med vicki och sandra. Kul att träffa sandra igen , det var jätte längesen som vi träffades . Vi badade mest i poolen och spelade in en film haha! hur kul som helst!!
Sen kollade vi på filmer vi gjort när vi var jätte små.. Så otroligt kul att kolla på.. Vi var ju ïnte riktigt kloka.. :)
Men kul att hon har kvar de :D

I dag så håller vi också på att förbereda bröllops lunch som vi ska ha här i morgon:D Uffe och sara gifter sig!!  ♥
vi ska ha lunchen hemma hos oss. 

Lägger ut en outfit i morgon !

P u s s  ! ♥

hej igen!

det blev lite kort i förra inlägget men kan berätta lite mer nu.

Det var ju så att jag och pappa skulle till husläkaren och ta en gardacil (Stavning?) spruta. Vi hämtade ut den i går på apoteket och i dag så skulle jag ta den då.. Det gick väldidgt bra faktiskt , Man kom dit satt och vänta typ fem minuter sen så tog de sprutan och det va klart bara på några minuter. Så det var ju jätte skönt.

Efter det så åkte vi till eldorado och köpte varsin sallad till lunch. De var jätte goda , jag tog en kyckligsallad :D

I kväll ska vi möta amanda och mamma i stan och typ åka nån båt i Djurgårdem..  vet inte om det kommer va kul eller inte men det får vi väl se då. hehe...

Mne skriver senare då..

K r a m ! ♥

hmm....

....ska snart i väg och ta spruta. Lite nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra.. hehe..
gör bara en liten kortare uppdatering nu . får skriva mer sen .. Nu ska jag snart gå..
puss! ♥


ojojoj.....

.....vad jag har varit dålig på att blogga. Men jag har en andledning. Johanna har varit hemma hos oss och jag  har inte haft tid och så... Men vi har haft det jätte bra och varit på teater och spelat minigolf och grejer:D så det har vart bra.

Nästa vecka händer väl inget speciellt . Va med kompisar som kommer hem. Men nu hörni så måste jag dra .
K r a m ! ♥

RSS 2.0