onsdag

hejj!


i dag känns det nästan som fredag! fett skön känsla ; ) men det är väl för att vi är lediga i morrn och på fredag :D

jätte skönt, i morgon ska jag väl hitta på ngt med kompisar och på kvällen ska vi ha fett mysigt : )


men till dagen : i dag var vi och kollade på trollkareln från oz. . Det är esteterna i tibble som gör föreställningar varje år. de är faktiskt väldigt bra. Den var ganska lång men helt okej.

just nu sitter jag och fettar i mig kladdkaka och kollar på vänner. Hoppas ni får en bra kväll!
Kram♥

B i l d : g o o g l e


Tisdag!

tjoooo !!
i dag har det varit en skön skön dag : ) jag slutade jätte tidigt och i morgon kan man säga att det är Fredag (a)
eller kanske inte men vi är ju iallafall lediga på torsdag och fredag. Jätte skönt. Då är det ju valborg också! kul har ni några planer? själv ska jag ha mysigt med vänner : ) 
I kväll ska jag träna fotboll och bara ta det lugnt : ) Plugga lite spanska kanske...
take care :)♥

Länge sen....

Nu har jag inte skrivit på ett tag så jag får kanske sammanfatta lite dagar.. ; )
Fredag: gick i skolan som vanligt och hade en ganska skön dag som gick fort och det var ju bra ; ) efter skolan gick jag och sofia till täby och skulle köpa present till Emma. Och sen köpte vi glass och flummade lite.. haha skit kul var det alltså!
och sen så gick vi till Emma och träffa lite folk ..  : ) det var kul!
Lördag:  i lördags var det dags att spela final i Mitt i cupen. Vi skulle möta huddinge som vi förlorat nu mot två gånger tidigare i en stor final. Men innan vi spelade så kollade vi på 95orna som spelade sin final innan oss. De vann guld!!!
sen skulle vi spela och i början av matchen var huddinge mycket bättre än oss men i paus stog det 0-0. I början av andra halvlek så gjorde de 1-0. men i slutet av matchen så skjuter sara in bollen i mål och det blir 1-1 och förlängning!! men inget mål i förlängningen så då blir det straffar... Elin sätter våran sista straff och då leder vi med ett mål.. då står malin i mål och då sätter huddinge straffen i STOLPEN!!!! VI VINNER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så himla skönt att vinna och jag blev utsädd till matchens lirare : )  det var jätte kul och sen firade vi med tårta och pommac efter . Jätte kul dag!
Söndag : I dag har jag spelat en fotbolls match mot ackers som är ett jätte bra lag, fast det är ju alla eftersom det är elit men ändå.. Vi spelade jätte bra men vi förlorade med 2-1 .. så himla surt jag tyckte vi var värda minst oavgjort.. menmen..
i dag satte vi också upp studsmattan! det har ju varit jätte fint väder ute hela helgen så det var kul! vi gjorde också grill premier i går! Fett mysigt   : )
snart ska vi gå i väg och kolla på amandas teater uppvisning!
Hoppas ni haft en super helg! Det har jag.  ; ) ♥

= )

jag glömde säga att jag har kommit in på ett komfirmations läger :) 
ska bli jätte kul. Mne lägret är ju inte förens nästa sommar men ändå!

Bästa Torsdag!

hejsan : )
i dag har dagen varit jätte bra. 'egentligen så brukar torsdagarna vara ganska sega men inte i dag!
Det började men att vi hade typ musik,fysik och biologi. Det var helt okej.. Sen var det lunch  :)
Och efter lunchen så skulle vi haft engelska men våran lärare var på nån kurs så vi fick hål timme : )
efter det så hade vi matte  , med vikarie så då jobbade man ju typ inget.. Och sen hade vi språk och då sa vi till våran lärare att vi kunde gå till täby centrum och köpa glass på spanska. han bara aa det kan vi ju faktiskt göra.. Så vi gick dit och köpte glass : )
Sen hade vi bara so kvar, och då ritar vi typ en komun så det var inte jobbigt alls!
Så en perfekt torsdag helt enkelt : )
Kram♥

Tisdag ,

hejjj!
jag har inte hunnit skriva på ett tag nu men jag har haft ganska mycket i helgen och mycket i skolan just nu..
Men i dag slutade jag tidigt så kunde skriva lite nu : )
I helgen så spelade vi innebandy semifinal. Vi vann med 5.2 tror jag !!! så nu är det final på lördag mot Huddinge.
Precis lika som förra året. Då var det vi och huddinge men då förlorade vi så nu ska vi vinna!!
haha : )
i dag har skolan vart helt okej, vi hade ett matte prov som var ganska svårt. Hoppas hoppas att det gick bra.. Det kändes sådär men man vet ju aldrig. .. ; )
i kväll blir det väl fotbolls träning.. Det ska bli kul. Juste vi spelade ju våran första fotbolls match i elitserien också.. hehe det gick sådär, vi förlorade men 1-2 men vi spelade ändå ganska bra . jaja..
nu måste jag plugga engelska -.-
Kram♥

Min lördag:

hej bloggen!
jag hann inte skriva i går, för först gick jag och vicki och kollade på någon bra present till Frida. Sen så skjutsade papa mig direkt till träningen. Det var kul att träna för det här var ju sista träningen innan semifinalen som är på söndag. Jag gick lite tidigare från träningen så jag skulle hinna till frida : )
Sen var jag där hela kvällen. Det var jätte kul.

Och i dag så ska jag och papppa till globen och kolla på SM finalerna i innebandy : ) det är ungefär som en tradition, eller vi har gjort det typ tre gånger tidigare (a)  sen efter det så ska vi åka till Johanna♥ och fira henne!!!!! jag längtar jätte mycket dit för jag träffar inte henne så ofta. Så det ska bli jätte kul.

Nu måste jag göra mig i ordning,  jag ska packa för vi ska nämligen sova över hos mormor, som bor typ jätte nära...
Så jag hinner nog inte skriva något i morgon, kanske på kvällen.
KRAM♥


( b i l d   f r å n   g o o g l e  )

Onsdag

hejsan: )
i dag har jag varit hos tandläkaren.. Det gick faktiskt riktigt bra.. Han sa att "om det fortsätter se bra ut "så kan jag ta bort den till sommaren!!! Fett glad asså : ) jaja..

annars har jag varit och tränat innebandy.. det gick ganska bra . Vi pratate mest om nästa sesong och så.. men det var kul att lyssna  på.. 
Men nu tror jag att jag ska plugga lite spanska..
Kram♥

hemma : )

japp nu är jag hemma från hassela. Vi hade det jätte bra där. men backarna blev lite dåliga på eftermiddagarna eftersom att det var så varmt. Men det gjorde inget för då kunde man ju sola sig lite ; )

I dag var det första dagen i skolan efter lovet.. det känns väl sådär, man får ju i alla fall träffa alla kompisar. Men jag har typ spanska tills i morgon som jag fick reda på i dag.. =/  menmen det är bara att jobba på..
I kväll ska jag träna fotboll trör jag..
jag kanske lägger in lite bilder här från hassela om jag hinner : )
KRAM ♥

HASSELA!!!!


I dag åker jag med familjen till hassela. Det kommer bli jätte kul.
Jag kommer vara borta till måndag och kommer inte ha tillgång till en data.
Ha det bra bloggen! ♥

Min onsdag : )

hej Bloggen!

i dag har jag bara tagit det jätte lugnt. Jag sov länge och kollade på vänner .
Det var jätte skönt att inte göra ngt speciellt. Men sen klockan 3 så åkte jag och amanda till farmor och farfar. Där fikade vi och så fick vi varsin "Påskpåse" : D
Vi brukar få sånna ibland. Där i låg det pengar godis och lite mer ; )
Det var kul att åka dit.
i morgon blir det HASSELA!!  Vi kommer vara borta till måndag. Åker med grannar och kommer ha det jätte kul. Jag blev sjuk förra gången vi var där , men nu tänkte jag hålla mig frisk. ; )
Ha en Jätte bra påsk!!

Tisdag

ledsen bloggen att jag inte skrev i går men jag sov över hos emma . Deet var sjukt roligt. Vi gick en promenad till Engsholms badet och till baka . Det var jätte skönt väder då ju : )
Sen på kvällen så kollade vi på film och spelade kort: Det var jätte mysigt.

Och i dag så har jag emma och sofia vart i stan. Vi shoppade lite och va vid kungsträdgården . Så himla varmt det har varit i dag asså. Det var jätte kul, men snart ska jag träna fotboll.
PUSSAR!!

19:06

semifinal Nästa!!!!!!!!!
ja i dag har jag då spelat kvarts final i mitt i cupen mot älta. Vi vann med 4-3!! Vi spelade inte så här jätte bra men vi vann i alla fall. Så vi ska spela semifinal sen, jag vet inte mot vilka men skulle gissa att det blir ackers..

Aja i dag har jag iallafall inte gjort ngt speciellt förutom att spela match dårå ; )
på morgonen tog jag det lungt och sen nu på eftermiddagen har jag käkat Donken mat :S ; ) (så nyttig man får bli )
Och nu sitter jag framför datan och kollar lite andra bloggar.
Hoppas ni får ett bra påsklov!
PUSSSSS!


Just nu :

sitter hemma och kollar på ett innspelad Robinson : )
Har varit ute med emma. Vi hade skit mysigt :) ♥
Skriver mer sen! take care♥

Påsklov

ÄNTLIGEN!!!!

Påsklovet är här! i dag var det sista dagen i skolan.. Vi hade en ganska jobbig dag. Vi hade religions prov.. Det var ganska svårt , men jag hoppas det gick bra : ) men jag vet inte..  Men annars var det skönt.. vi fick tårta av våran lärare.. Det var jätte gott ; )

I dag gick jag också hem till nisse, för han fyllerår i dag!!! Grattis!! Det var victoria,cami,tobbe och jag som var där.. vi hade fett mysigt : )

I morgon ska jag spela en fotbolls match mot ackers tror jag det är.. sen ska jag gå på bio med emma ; )
Det kommer bli super mysigt.
Kram♥


1 April

hejsan!
I dag är det ju första april. Har ni gått på några april skämt.. Inte jag faktiskt,.. jag brukar alltid gå på sånt men inte i dag : )
i dag hade vi extrem dag i skolan. Man fick klä ut sig till vad som helst. Deyt var ganska många i min klass som klädde ut sig. Själv var jag utklädd till fotbolls spelare. Inte så kul men jag kom inte på nånting..
menmen.. På fredag har jag ett religions prov.. jag är faktiskt ganska nervös för det men det kommer nog gå ganska bra får vi hoppas.. : )

Nu måste jag sluta !
XOXOX

RSS 2.0