Godnatt!

Kom precis hem från sofia . Hade det skit mysigt vi typ chillade hemma hos henne och så..
Men har haft en ganska jobbig dag med match och så så jag är sjukt trött i kroppen så kommer gå och lägga mig nu . Så sov så gott alla ! ♥


rubrik

snart så åker jag och familjen till täby för att kolla på bio komer bli jätte kul:D
Efter bion så kommer jag dra till sfia för lite mys där. Emma vicki och kanske några till kommer.. kul!
Hinner inte skrivanu..
Kram!♥


skönafredag!!

äntligen så är det helg! Men veckan har ändå gått sjukt snabb tycker jag :D så det är ju kul. I dag händer typ inget.. bara en slapp dag framför idol kanske ? låter ganska så skönt:D Hade ingen träning i dag för den var tp inställd. JAg ttcker det är ganska så drygt att träna å fredagar menmen.. that´s life :D

I morgon iallafall så kommer jag och family gå och se på bio! Flickan som lekte med elden! Jag har sett första och den var ju jätte bra så jag hoppas att andra filmen är lika bra:D kanske bättre! ;D
Och efter det så kanske jag drar till sofia. Hon skulle typ ha nån tjej kväll hemma hos henne så det kan ju bli kul. Få se om jag går dit har inte riktigt bestämt mig. Skulle kanske va med emma också.. aja.. vi får se.. 

ha en toppen fredags kväll! :D kram♥


Vidare i SM!!!

vi är vidare i sm innebandy!!! :D:D:D
Så grymt kul. Vi spelade 2 matcher i dag och vi vann båda med 5-3 och 4-0 .
:D Så det är vad jag har gjort hela dagen. I morgon är det skola igen och jag har så sjukt mycket i skolan just nu så jag ska nog plugga typ hela dagen.. tråk! menmen..

Just nu sitter jag och äter choklad och kollar på ps . I Love You den är ganska bra faktiskt . ... En rätt skön söndag med andra ord !! :D

Kram! ♥


HEEEEEELG!!

äntligen,äntligen är det helg! Så otroligt skönt :D Det är typ sjukt mycket i skolan nu så jag är lite stressad men jag får försöka hinna med allt .. hehe..

I dag så kommer det nog bli mys kväll hemma , ganska skönt igentligen ska typ äta taco snart :D
I morgon ska typ mitt lag vara funktionärer till nåt lopp .. Hoppas det inte är så drygt. Det brukar inte vara så kul på på sånna grejer.. menmen..

Nu så är maten klar!

Kram !♥

Innebandy+Sverige match!

Snart måste jag göra mig i ordning och ta bussen till innebandy träningen. Det kommer nog bli kul eftersom att det kommer nog bli mycket tvåmål :D Men jag tyckte jag hade lite ont i halsen i dag men det är nog ingen fara att träna då.. Det kändes typ ingenting så det är ju bra:)

Sverige spelar ju mot malta i dag klhalv7 så det kommer jag spela in! För det måste man ju se :D
Har även några läxor att göra men det är inte så mkt så det hinner jag göra typ efter träningen..

Måste äta nu !

Kram!

hejtisdag

sitter just nu och ska läsa lite biologi... fett tråkigt. Men det är sånt som måste göras.. hehe.
I dag så ska jag träna fotboll :D det kommer nog bli kul om vi är några stycken..

Igentligen så har jag inget att skriva om så det blir ett litet tråkigt inlägg..

Lägger in en bild istället ;D


Måndag

aha nu är det måndag igen... bra eller dåligt? hmm jag vet inte riktigt ibland kan jag faktisk tycka att måndagar kan vara roliga. I dag har det INTE varit så. Jag har varit allmånt sur typ...  Fett tråkigt.. Men nu är jag på mycket bättre humör efter att vi har sprungit skoljoggen och jag kom 3:a bland alla tjejer x) *stolt* Man blir så otroligt pigg efter man sprungit. Vi sprang 5km så det var jätte kul. 

I dag så är det jag som fixar maten här hemma eftersom vi har prsktisk hemkunskap läxa vilket betyder att man ska laga mat hemma:) Det blir pasta med svamp sås. Hoppas det blir gott ;D hehe..

Nej nu måste jag plugga engelska .. :( 

Kram !

                                                                hehe flum bild men bjuder.. XD


rubrik

sitter här framför datan och försöker komma på fördelar med att använda vattenkraft ! ?
det är typ nån läxa tills i morgon men jag har gjort det mästa så jag behöver inte göra så mycket så det är ju skönt :D.

I kväll ska jag iallafall träna fotboll. Det kommer typ bli kul. Annars händer typ inget..
men i morgon ska vi typ spela golf med skolan så vi kommer ha fett najs dag. Vi börjar kl8 och spelar golf till lunch. Sen har vi bara en lektion och sen slutar vi :D Så jävla najs.

Nu måste jag fortsätta plugga ...

 ♥

RSS 2.0