Falun!!

tyvärr så han jag inte skriva något i går för min dator lagga.. men jag skriver ett litet inlägg nu : )
Snart kommer sofia och hämtar mig . Eftersom vi åker till falun i dag!
Jag kommer inte kunna blogga på hela helgen..
 Nu måste jag skynda mig. !!
Puss!

Allt ska med!



japp. så här har jag spenderat nästan hela förmiddagen. Packa inför Falun<3
Det ska bli så kul men jag är rädd att jag glömmer något viktigt. Men .. det är jag
ju alltid i och för sig ; )
Just nu sitter jag och laddar in lite nya låtar till min I pod!
Men nu måsta jag fortsätta att packa..
skriver lite mer sen : )

Palla Rubriker...

i dag har Emma och Sofia varit hemma hos mej, Vi lagede lite Nudlar och Kollat på film : )
Det var fett mysigt . Men annars har jag väl inte gjort så mycket . Typ ndet vanliga.. Sovit länge
och bara softat. Och i morgon så är det dags att packa til FALUN!
Det kommer ju bli så sjukt roligt!! vi åker på fredag och kommer hem på söndag tror jag.
Och då kommer jag inte ha tillgång till någon dator så kommer då inte kunna blogga.

God morgon!

god morgon allihopa! hehe fett stolt att jag vaknade så tidigt i dag : )
I dag ska jag nog träffa några kompisar .. tror jag. Det ska ju bli kul. Annars vet jag väl inte vad jag ska göra.

Men i går så var jag ju och fixade min tandställning. Det gick faktiskt väldigt bra . Jag tycker min tandläkare är så himla skön. Han är bra . Men de spännde under käken. Så nu gör det ganska ont i munnen,. ajaj..
så nu vänta jag bara på att sofia ska ringa : )
ha en bra dag!


Måndag

i dag hade jag inte precis bestämt något specielt men sofia ringde och frågade om jag ville komma över så jag åkte dit. Emma var också där så vi gjorde det vi alltid gör när vi är hemma hos Sofia, Lagar pankakor ; )
Det var mysigt, och sen så pluggade vi lite också... eftersom vi har prov om en vecka och jag måste öva.

Sen så åkte jag till tandläkaren efetrsom att min tandställning hade gått sönder på fredagens innebandy träning.
Det var lite konstigt för min innebandy tränare ramlade över mig när vi la straffar.. men jag gjorde i alla fall inte illa mig ; )
hehe lite knäppt..
Men nu måste jag sluta skriva eftersom vi ska äta nu. ´<3

Dagen:

i dag har jag och mí familia varit på ett museéum.  Judiska museét . Det var väl helt okej. I början så tänkte jag att det kanske inte skule bli så himla kul men sen vart det någon som pratade lite om allting och då blev det mycket roligare  : )
Vi åkte dit vid kanske tolv på dan . och sen så var vi där till kanske kl 3. Sen på vägen hem så köpte vi med oss lite fika från vete katten. De har jätte goda bullar där  ; )

Och nu sitter jag hemma och kollar på film. Jag är ganska trött eftersom vi var hos några grannar i går och åt middag och kollade på Melodifestivalen. Jag tyckte absolut att rtt låt gick vidare : ) men i alla fall så vi ska väl äta snart och jag har inga speciella planer för kvällen.
Bara ta det lungt.
Kramar emelie ♥

snart snart sportlov!

jaa nu är det ju inte långt kvar till sportlovet!! det ska bli så skönt med en paus från skolan och allting. Men jag måste nog ändå plugga lite spanska för vi har prov veckan efter sportlovet. Tråkigt... 

Men vad har hänt i dag då.. Inte mycket kan jag säga eller jo vi var på musik museét : )
det var ganska kul faktiskt. Vi hade någon snubbe som gick med oss och visade oss lite olika grejer. I slutet var det ganska lång tråkigt.. men annars var det väl bra.
Sen hade vi kanske tre lektioner när vi kom hem därifrån så det var ju skönt.
efter skolan så fikade jag med min syrra. För hon hade nån dans och hann inte hem och då var jag tvungen att bjuda henne på fika.. men det var väl kul.
Nu måste jag nog plugga lite skulle igentligen ha fotbolls träning men fick skippa den eftersom att jag har ont i mitt ben(?) och sen så har jag läxor..
POK ; ).. ( Puss Och Kram )

Onsdag

hej. i dag har dagen varit ganska lungn : ) vi hade någon talangjakt i dag, det var inte så många som  var med men.. det var kul ändå. I dag ska jag träna innebandy : ) det ska bli kul för det är ju snart Falun. 

Annars händer inte så mycket jag måste plugga nu för har typ spanska prov veckan efter lovet och man vill ju inte plugga på lovet.. :(  aja.
Hoppas ni haft en bra dag : )
E | ♥

..

nu var det länge sen jag skrev.. sorry men asså jag har bara inte haft tid : ( men i söndags spelade jag två matcher det gick ganska bra : )  sen i måndags så tränade jag fast jag var så jätte trött.. Men det gick bra faktiskt.. :) och snart åker vi till falun så då kommer det att bli super kul : )
Hinner inte skriva mer nu. ses"
 : )   : )  :) : ) :) : ) :) :) :)

Lördag :)

hej, har inte kunnat skriva nåt i dag men skriver nu istället ; )
I dag har jag varit med emma hela dagen nästan. Vi åkte först till Arninge och handlade lite mat. Det var ju ganska roligt, men lite jobbigt. Sen så bakade vi äppelkaka : ) den var super god! och ja.. sen kollade vi på film. Sen var det bara för mig att åka hem byta om och sen spela match med p95. Vi förlorade med 1-3 men de som vi spelade mot ledde serien så det var väl bra.. Nu har jag precis kollat på Melodifestivalen. Jag tycker inte det var så bra bidrag med i dag menmen tycker det var bra att måns gick vidare : )
Nu ska jag nog gå och lägga mig för jag har titdig match i morgon med dj2. kram : )

Fridayyyy!!

heej!
har inte hunnit skriva på jätte länge men här är lite som har hänt..       

på Torsdan så var vi i romme : ) det var värkligen lyckat. vi åkte med buss kl 05.45 . men det gick bra . I våran buss had bl.a dolly parton suttit i ; ) Men efter tre timmar så var vi framme i romme. Då skulle vi hyra skidor. Och eftersom att jag har beställt så tidigt så fick jag numer 4 på att hyrea så jag slapp vänta så länge..

sen så åkte vi hem och det gick jätte bra: )

hoppas ni haft det bra. Ska nog träna snart. Kram

frisk!?

känner mig så mycket bättre i dag : ) jag ska gå till skolan i morgon. Jag har ingen feber men är ju lite förkyld. jag är så glad att jag kan följa med til romme. hehe. mycket tjat om det va! menmen. i dag gör jag annars ingenting så finns inte så mkta att skriva om . ♥

hemma .

Jag är fortfarande sjuk och är hemma i dag från skolan. Jag hoppas hoppas att jag blir frisk till på torsdag då vi ska åka till romme med klassen. Jag har inte lika mycket feber i dag men är fortfarande hostig.. : (
Pappa är också hemma med hosta.. värsta sjuk familjen  ; ) men jag känner mig ganska pigg id dag ändå och satsar på skolan på onsdag. 
kram!

sjuk..

just nu sitter jag i soffan hemma och bara snorar och har feber : ( jag blev sjuk i fredags och har inte orkat skriva då..
Så det blir ingen innebandy ellerfotboll för mej i helgen. Så himla tråkigt förvi skulle haft frej cupen men jag kan ju inte vara med på den nu..
Men i kväll ska jag nog kolla på Melodifestivalen. Hoppas ni mår bättre.
Kram♥

.

torsdag och jag är så himla trött! vet ej vad jag ska göra.. jag har gjort läxor till i morgon och ska nog gå och lägga mig snart :S hehe. nej men jag är jätte trött i allafall. I morgon är det fredag och jag ska kanske träna.. jag vet inte.
Men i dag hade jag engelska prov och det gick inte så himla bra. Det var oförberätt och typ jätte långt.
bläää.! men nu ska jag ducha och kanske kolla lite på tv ; )

Tisdag

Yes!  Slutade kl 1 i dag  : ) gud vad skönt det var!!  I kväll så ska jag träna fotboll tror jag , men jag måste nog plugga lite också.. jag har spanska och svenska till i morgon. Jag kan det ändå ganska bra. 

Men vi hade typ bara vikarie i dag, vet inte varför men.. det var ganska skönt för då slapp vi jobba så mycket.  ; )

och sen dansade vi på gympan. Det var bea som hade lektion. Det var ganska kul men jag är SÅ dålig på det. Men men.

hoppas ni haft en bra dag : )


090202

hej!
i dag har vi varit och simmat med skolan . Det var ganska roligt men det var jobbigt. det var typ livräddning. Vi skulle rädda varandra ; ) och därför har dagen varit ganska skön (a) 
Ikväll ska jag träna innebandy. Och sen måste jag plugga lite.. har typ geografi till i morgon.. men jag kan det ganska bra : )
Puss! ♥

Söndag

i dag har jag selat två innebandy matcher. Det gick inte så bra.. Vi vann den första i div2 och förlorade den anndra i div1.
Men vi spelade inte alls bra i den anndra matchen . vi förlorade med 4-0 tror jag..
Men annars har jag inte gjort så mycket .. 
eller juste! jag har bestämmt mig för att inte äta något godis eller onyttiga grejer.. Får se hur det går :S* =/
Kram♥


...

nu är jag hemma från lovisa och kollar på ( ett innspelat ) Körslaget!
Tycker det var bra att hanna vann! Skriver mer sen!
kram♥

RSS 2.0