Spanien here i come!!

I morgon åker jag och min familj till Spanien:) ska bli jätte roligt. Men det innebär ju att jag inte kommer kunna blogga på hela veckan:( Jag tror inte att det finns någon data där.  Men jag kommer hem sent på Söndag så det blir nog inget inlägg då.. Ni får vänta till på Måndag efter höst lovet:)

Min dag har varit så att först så gick jag och min mamma till Täby. Vi köpte linnen och lämnade in skor för lagning och så växlade vi lite Pengar. Inte världens roligaste men men. Sen så åkte vi hem och åt lunh , och sen åkte jag och spelade innebandy match mot ackers. Det blev 3-3 , det var nog rättvist. Det gick så där för mig.
Nu ska jag Packa det sista tror jag. Och sen ska jag kolla på stjärnor på is eller nåot annat bra program.
Ha ett bra Höstlov!! vi ses Kram Emelie 


<3

Nu har jag presis kommit hem från "A"´s fest . Det var roligt:)  Men nu är jag så himla trött. Men det är ju fredag och då brukar man vara trött:) i alla fall ja: hehe . Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. Jag ska nog shoppa med mamma i täby i morgon och sen så ska jag spela match. Och packa . God natt .
Kram emelie

Snart Fest hos "A"

nu har jag precis kommit hemm från Täby. Jag och en kompis har köpt present:) vi köpte lite smink på H&M:P
jätte bra om man inte kan komma på något.. Men nu sitter jag bara och tar det lugnt, och tänkte att jag kunde blogga lite:)
jag ska nog snart börja göra mig i ordning . Det tar ju lite tid när man ska på haloween fest..      
Aja det ska bli kul i alla fall:)
Nu hinner jag inte blogga mer ska nog börja att göra mig i ordning .
Skriver nog sen när jag kommer hem:)
Kram emelie


Kväll med kladdkaka!:)

hejsan allihopa! 
dagen har varit helt okej. Vi hade engelska prov i dag. Det gick ganska bra. Men jag har hafft ont i huvudet i dag. Lite jobbigt. Men helt okej. Det är så himla skönt att alla läxor är avklarade, och jag har ingen läxa till i morgon och sen så är det ju Höstlov!! Det är så himla skönt. Så nu sitter jag och kollar på film (What Happends in Vegas) den är bra:)
Sen ska vi äta lite kladdkaka.:) jag vet  lite o nyttigt men det får man va ibland:)
Nu ska jag kola på filmen !
Kram Emelie

Onsdag

hej! 
i dag har varit som alla andra dagar känns det som..  Helt okej. En kille i våran klass(nämner inga namn:P)  var nära att få gå till rektorn i dag, han hade typ stört på någon lektion eller nåt.. Men han slapp göra det.

På fredag ska jag till "A" på Haloween fest. Det ska bli jätte kul:)  
Sen så Åker jag bort på Söndag , till Teneriffa:) Kommer bli Bäst. aja hade inte så mycket att skriva om i dag men jag skriver i morgon , lite mer kanske:)    
Nu ska jag plugga till Engelska prov, som är i morgon .. känner mig Lite stressad . Aja vi ses! 
Kram Emelie

Bok blir Film!

som jag sa förut så läste jag en jätte bra bok:) Den ska nu bli film. kolla på trailern här! 
Den heter Twilight. Och kommer på bio i november tror jag


Skön Tisdag..

jag vet att jag inte han skriva något inlägg i går men jag har jätte mycket läxor den här veckan och jag måste verkligen plugga nu.. sorry. Men nu skriver jag ett litet inlägg.
jag har precis ätit mat och mamma ropar att vi ska förhöra läxor nu..:( tråkigt. men jag måste nog göra det.

aja dagen har varit väldigt skön . vi slutade kl. 13.10. det var jätte slönt så då kunde man ju åka hem och ta det lugnt .
jag ska hoppa över träningen i dag för jag hinner bara inte med allting. Nu måste jag gör läxor men skriver lite senare.
Kram Emelie

Söndag.

i dag har jag inte gjort så himla mycket . Jag har spelat innebandy match. Det gick bra vio vann med 5-1 .
Men det gick inte så himla bra för mig. aja.. Jag har inte så himla mycket att skriva om i dag.
Men jag måste bara berätta om en jätte bra bok jag läser just nu. Den heter Om jag kunde drömma , den är jätte bra jag tycker att ni som inte har läst den ska läsa den:) Nu har jag inget mer att skriva om . Skriver nog ett längre inlägg i morgon.

Så här ser boken ut:) ...

Trött!

asså jag vet att det är riktigt tidigt men jag tror jag ska gå och lägga mig snart.. hehe som sagt så har jag hafft en ganska jobbig dag. jag vet inte ska kanske kolla klart på Extra Extra. aja vi ses i morgon!

Kul Lördag:)

i dag har jag haft en riktigt rolig lördag. Jag började dagen med att spela innebandy match på morgonen. Det gick jätte bra, vi vann med 4-2. Vi spelade faktiskt väldigt bra.
Sen så var det bara att skynda sig hemoch duscha och byta kläder för sen så skulle jag och några kompisar åka in till stan och shoppa. Det var jätte roligt, vi shoppade i gallerian. Jag köpte en väska och en koffta. Jätte fina..:P
Det var lite jobbigt att gå i 4 timmar, men det var kul:) 
Sen så fick jag skynda mig hem ( igen! )  för att spela en till match. Den här gången med killar. Mot rotebro. Det gick oxå väldigt bra. Vi vann med 8-5 . Nu ska jag äta snart. Jag skriver kanske lite senare sen.
Ses!
Kram Emelie

Fredag med film och chips:)

jag vet att jag inte har skrivit på typ hundra år men det har varit så himla mycket i skolan och träningar så jag har bara inte hunnit med:( Men nu ska jag skriva mer.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på film och äter ost bågar och chips:) haha gott:P ganska skönt att bara ta det lugnt i dag.
I morgon ska jag spela en tidig innebandy match så jag kanske ska gå och lägga mig ganska tidigt vi ska spela mot Bele. Det ska bli jätte kul:) för de är svåra att möta.
Sen så ska jag och några kompisar åka till stan. Det ska bli kul:)

Aja i dag så hade vi två prov det gick så där. Svenska och musik. De var ganska svåra tycker jag , men men.
nu måste jag gå för vi ska börja kolla på filmen.
Kram Emelie


Design?

jag hinner inte skriva något långt inlägg i dag tyvärr:( har  mycket läxor och så.
Men är det någon som vet hur man får en snygg design på sin blogg?? jag har försökt men jag fattar inte:S
snälla hjälp mig..
Kram emelie


Plugg, Plugg..

hej alla bloggare!
i går så han jag inte blogga alls, jag pluggade hela tiden när jag kom hem sen så skulle jag träna. Träningen slutade kl. 9 och effter den så var det bara att fortsätta att plugga. Och i dag så ska jag plugga igen=/ jag har fyra prov att plugga till och två läxor. Inte så himmla roligt. Men snart är det Höstlov! Det är bara två veckor kvar:)
Det ska bli jätte kul för då åker jag och familjen till teneriffa:). jag längtar...

I dag har jag hafft en kort dag och det var jätte skönt.:) i Dag fyller pappa år så vi ska nog fira honom lite. Och sen ska jag plugga..... Låter kanske inte så himla roligt. Det är lika bra att börja ... ha det bra!
Kram Emelie

Söndag...

Hej!
Dagen har varit riktigt rolig:) Jag har spelat en innebandy match med killarna på förmiddagen. Det gick ganska bra. Vi vann med 6-4 men jag tycker inte att det gick så himmla bra för mig men det tyckte tränarna. Det är alltid kul att få beröm av anndra:). när man själv inte är så himmla nöjd.
Sen när jag kom hem så pluggade jag till Svenska provet och  musik provet som vi ska ha nästa vecka.. Det gick ganska dåligt at plugga. Jag börjar ganska bra men sen så börjar jag tänka på annat och då går det inte så bra..hehe Men jag får verkligen plugga mer sen...
Sen på kvällen så kom farmor och farfar och fikade och firade pappa. Det var kul. det var så länge sen jag såg dem::)
vi åt tårta och fikade.. Det var jätte gott:)
Nu så ska jag kolla lite på tv tror jag:)
Kram Emelie


kväll med godis och tv :)

i kväll kommer jag bara att ta det lugnt med tv och godis:) jag har spelat 2 matcher i dag. vi vann båda fasst vi spelade inte bra.
Den första matchen var en div. 1 match mot huddinge. Vi vann med 3-1. det gick ganska bra för mig. Jag spelade back.
I andra matchen mötte vi Väsby. Då stod jag i mål. Då gick det inte alls bra för mig. Vi vann med 5-3 men i alla fall. det var inte en så bra match. men vi vann i alla fall.
I dag är det bara jag och pappa och "A" hemma. Så det blev Donken till middag:) Och nu sitter jag i soffan med godis.
Ganska slö kväll. Mamma är hos mormor så vi blir ensama i morgon också. Men det kan vara ganska skönt i bland.
I morgon ska vi fira pappa för han fyller år! farmor och farfar kommer då. Det ska bli roligt.
Nu ska jag kolla på tv.
Kram Emelie

Äntligen Fredag!

just nu sitter jag hemma i soffan och myser med chips och tittar på idol:) ganska mysigt faktiskt.

Jag har tränat i dag och det gick ganska bra men våran tränare var lite sur på oss för vi pratade ganska mycket.. hehe.
men det var ganska roligt att träna.
Idag som sagt så spelade vi upp teater i skolan. Det var jätte kul. Alla hade roliga kläder och spelade jätte bra. Vi spelade in och i nian ska vi kolla på hur vi gjorde. haha Ganska pinsamt. Men roligt.
nu ska jag kolla vidare på idol. ha en bra fredag kväll!!!
Kram Emelie

Glad och Pigg!

hej. just nu är jag väldigt glad och pigg. Jag är pigg för att jag har tränat och glad för att det är Fredag snart och helg. det ska bli riktigt skönt:)
dagen har varit helt okej. Ganska rolig faktiskt.  Vi håller på med en artikel på sam. kunskapen och jag och "S" har lite roliga artiklar att skriva.. Men det ska nog gå bra.  
Vi fikade idag på skolan för att En i klassen ska sluta:( det är jätte tråkigt. Men så är det ibland.
I morgon så ska vi typ spela upp någon teater på svenskan. Det ska bli ganska roligt:)
Nu måste jag plugga religion. 
Kram Emelie
 

:)

hejsan alla! 
dagen har varit bra. Vi fick tillbaka vårat spanska prov. Det gick jätte bra:) jag fick 149,5 av 154 . Och dt får man väl ändå säga att det är bra:) Jag är i alla fall nöjd.

just nu har jag precis tränat innebandy. Det var roligt. I morgon så tror jag att jag ska träna friidrott. Och sen måste jag plugga också. Det är ganska mycket plugg just nu, men det är bara att jobba på:P
Vi har fått våra skolfoton nu. Jag blev ganska bra:)
Nu ska jag duscha och plugga lite..
Kram Emelie

Förlust med 2-0 mot stocksund :(

ja som ni fattar så förlorade vi fotbolls matchen i dag. Det var inte så roligt men de var bättre än oss så det var rättvist. 
Det var kvarts final. så det var lite tråkigt. Men vi är i alla fall femte bästa laget i stockholm:)

Dagen har varit jätte skön.  Vi hade sovmorgon och slutade kl. 1. Så det var jätte skönt. I morgon ska jag nog träna innebandy. och sen måste jag plugga.  Vårat fysik prov blev flyttat så jag har lite längere tid att plugga till det:P skönt..
Nu ska jag kola på sista avsnittet av Främmande fågel:)
Kram Emelie

Måndag och trött=/

hej!
i dag har varit som de flästa måndagar. Ganska tröga.. men de kan vara ganska roliga oxå:) 
jag har känt mig ganska sjuk. Lite ont i halsen och så där. Men det är inte så konstigt för vi spelade match i söndags i regnet och jag hade inte något underställ:( men i morgon ska jag ha dubba underställ:). Ha ha :)
Så jag hoppade över innebandy träningen i dag. Så jag ska orka spela match i morgon:)
i kväll ska jag nog bara ta det lugnt kanske kolla på lite tv och gör läxor. Jag har Engelska till onsdag och har inte övat:S
hehe jag få nog plugga lite.. aja ni får ha en bra Måndag:)
Kram Emelie


Blåsigt, kallt, regn och fotbollsmatch

som ni alla fattar och kanske har märkt så har det inte varit bra väder i dag. Och jag har spelat fotbolls match. Det gick jätte dåligt för mig men vi vann i alla fall. Så nu ska vi spela kvartsfinal på Tisdag.
Och sen har vi firat mamma som fyller år i dag:) Bästa Kusinerna kom och firade.
I kväll ska jag bara ta det lungt och kanske kolla på något bra tv program. Jag är riktigt trött, så vi får se.
Hare bra Kram Emelie

kväll.

jag tror jag ska gå och lägga mig snart. jag vet att det är ganska tidigt men jag måste vara taggad till matchen i morgon. det är slutspel i fotbollen så man vill ju gärna spela bra:)
jag kollar på stjärnor på is men jag tycker det var lite utdraget.. jag vet inte vad ni tycker men det var ganska bra.
aja Sov gott allihopa!!
Kram Emelie


Lördag♥

i dag har jag verkligen haft sovmorgon. Jag sov till halv ett.:S det var riktigt skönt.
idag har jag spelat innebandy match med Damjuniorer. Vi vann med 9-1,. Det var riktigt roligt:)

i kväll ska jag nog äta lite godis och kolla på stjärnor på hal is som har premiär i dag.
jag vet inte om det är bra men ska kanske kolla på det.
ska snart äta middag . Skriver nog i kväll med .
Kram Emelie


Kommentarer :)

jag vill bara säga tack till alla som skriver så snälla kommentarer
det är jätte kul att  läsa:)

Godnatt

hejsan allihopa!
jag har precis kommit hem från "H" ´s fest . Det var jätte roligt. Vi åt middag sen kolade vi på Titanic den är så himmla bra . Jag rekomenderar den värkligen för er som inte har sett den. Vi satt typ och grät hela filmen. *snyft* jag blir ledsen bara jag tänker på det.

Just nu sitter jag och funderar om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska kolla på någon bra film:) Jag ska inte upp så himla tidigt i morgon men det kan vara skönt att sova länge ändå.. aja vi får se hur det blir med det.
Godnatt alla Bloggare!!!

Bild ur Titanic.

MVG !! och FEST!!

som ni alla fattar så har jag fått MVG på mitt matte prov:) haha.
men iallafll jag hann inte skriva i går för jag hade träning läxor och sen kom "V" över på kvällen.
vi hade riktigt roligt:)

dagen har varit kul. Vi har flummat lite och sen ska jag på fest hos "H" och där kommer vi ha Jätte kul!!
det blir lite middag och film med massa Godis.:P kommer bli kul..

sen i helgen ska jag spela match på lördag och fotbolls match på söndag. Då är det slutspel så det är lite nervöst:S
Men det ska bli roligt:) 
Nu ska jag nog tagga tills ikväll:P:P
Puss & Kram Emelie

regn,regn,regn

visst blir man lite deppig när det regnar så mycket. Men på ett sätt är det mysigt oxå :)
Idag hade vi prov igen . Det gick bra:) det var spanska.

Ikväll ska jag nog träna innebandy. och plugga lite historia. sen ska jag nog inte göra något mer tror jag.
kolla lite på Tv tror jag:)
Kramar Emelie

RSS 2.0