GULD FÖRFAN!

Asssååå täby fc´s innebandy brudar är gryyyymt bra :D Guld i storvreta cupen för femte gången :) det är ju jättebra :) vi har sovit i en skola på luftmadrasser (!) inte det bästa kanske men helt okej. Förutom att min madrass typ var trasig och jag vaknade på golvet. Annars var det bra :D

Vi vann gruppen och gick då direkt till semifinal :D . i semin så mötte vi järfälla. De var inte bra men vi typ gjorde det lite för spännande..  men tillslut så vann vi med 7-2 :) i finalen mötte vi typ ett finskt lag som var bra . deras målvakt var typ grym ! men vi vann med 2-1 :)


SEGERTÅGET!! :)


Julafton imorgon (?)

jag var i centrum idag och allt är verkligen kaos! asså det var sjukt myckeet folk och alla skulle köpa de sista julklapparna. Men på något konstigt sätt tycker jag det är mysigt (och roligt) att lyssna på allas jul problem.. typ all mat som måste handlas och klapparna som inte finns där de hade tänkt osv. Fast det är ju inte lika kul när det händer en själv ;)

Men jag tror jag måste börja inse att jul kommer aldrig bli lika bra som när man var liten. Samma känsla finns liksom inte kvar och det är bara att inse det. Så klart är det mysigt nu med men när man var liten så var julen det ABSOLUT bästa på hela året.
Men nu ska vi snart börja klä granen och börja mysa lite mer ! :) kommer bli grymt!

God Jul alla fina och ha det bäst:)


(Bild från google )


Jullov!!!!!

Idag får vi elever på näsbydalskolan äntligen JULLOV!!!!! Det ska bli så sjukt skönt ! Som vi har kämpat med fysik grejer hit och dit och massa andra tråkiga läxor ... Men nu kan vi äntligen slappna av och det tror jag vi eller iaf jag verkligen behöver :)

Ska snart gå till skolan och ha avslutning sen blir det master snöbollskrig efter ;)) haha få se hur det blir ;)
Hinner tyvärr inte skriva mer nu för jag måste börja gå till bussen ;) Men hare bra nurå! puss



RSS 2.0