GRÄDDÖ!!

jaaaa!! I morgon så åker jag och kompisarna till gräddö !! Det kommer bli sjuukt kul! Kommer hem på lördag men sen på måndag så åker jag till danmark och spelar fotbolls cup. Så nu kommer det inte bli mkt bloggande på ett tag men ni får stå ut.. ;D Måste packa nu!

Ha det bra så länge! ♥


( b i l d  g o o g l e ! )

Kusinen hela helgen..

...och det är färför jag inte hat uppdaterat så mkt. Men vi har haft det super kul :) Vi har varit på grönan i fredags. Måste bara säga att den nya INSANE (?) var skiit kul. Men när jag och johanna skulle åka den en sista gång så hade den stannat. Så vi var skit rädda när vi åkte men det gick ju bra ;D sen har vi slappat vid poolen och bara stekt :)

I dag så var vi i skärgården och badade en hel dag. Det var jätte mysigt vi åkte båt från vaxholm till Grinda. Men det var varmt där så vi får väl hoppas att jag blivit lite brun nu då.. ;) Nu har de precis åkt hem . Är så sjukt avis på de som ska till turkiet i 2 veckor! hmm... aja .. sånt e livet :)

Det kommer ju inte bli lika mycket uppdatering nu på sommaren men ska försöka..

K r a m ! ♥

Gröna Lund!!

sorry att jag inte uppfdaterade ngt i går men jag han inte det var fotbollsträning på kvällen och så men det hände inget speciellt då.. ;D
Men i dag så kommer Johanna hit ( kusin) och vi ska till grönan i dag :D! Kommer bli så sjukt kul!
Måste skynda mig nu.. vi ska möta upp de innan vi går:D

K r a m ! ♥

Recept

hejsan alla!

jag var hemma hos emma i dag och gjorde en jätte god sommar dricka! XD  lägger ut ingredienserna här. fast det är inte svårt alls att göra :)



Du behöver:
jordgubbar ( frysta går bra)
apelsin juice
en lime

Mixa jordgubbar och apelsin juicen tills det blir typ som en smoothie. Sen pressar du i lime saften i drickan. Och sen är det klart!!

Nu ska jag kolla på SATC !! och äta glass..
K r a m ! ♥


Innebandy match



nu har jag precis kommit hem från en innebandy match. Eller det va typ ingen riktig match det var som en träning som vi hade tillsammans med bele barkarby. Det var kul jag fick spela ute också det var ju kul eftersom att jag typ aldrig spelar ute... hehe.. Bilden ovan är på oss när vi har vunnit Mitt i cupen :D

dagen i dag har vart så sjukt sköön! har bara solat köpt glass och läst :D så himla skönt att bara vara själv en dag och göra absolut ingenting ;) men i morgon blir det nog kompisar igen eller kanske poolen med syster .. hmm.. aja vi får se . Nu vill amanda ha datan så jag måste gå .
K r a m ! ♥

sommartvåtusennio






hehe.. lite bilder från ängsholmsbadet !  jag och emma på bilderna :D
nu ska jag fixa lite grejer på datan ♥

NY DESIGN !!!!!!!!!!!!!!!!

jag har äntligen fått hjälp med design på bloggen. jag blev jätte nöjd och tycker att bloggen blir mer personlig nu :D hon som gjorde designen hittar ni här , här . här och varför inte här :D

I dag har jag varit på norskogs badet med emma :) Vi hade skit kul.  sen så åkte vi hem till emma och typ laga pankakor och gick till något bad. Jätte mysigt men hinner inte skriva mer nu. Ska ut och springa x)

Bilder kommer !
Kram ♥

Fotboll

det blev inte springa i ensta i dag. Det började regna  och vi han inte helt enkelt. Men då tränade jag själv i vardagsrummet i stället :P hehe.. det är så skönt efter mana har tränat då  känner man sig fett stolt ju x)
eller i alla fall jag :)

Nu sitter jag och kollar på fotboll brasilien mot italien. kan bli en kul match att kolla på :D
ha en skööön kväll!

mycket shopping blir det .. :D

var i täby i dag igen med emma och sofia.. Vi hade det väl bra men vi var inte där så länge men jag han ändå med att köpa en tröja på gina och ett par  skor på "din sko" . Hittar inte min kamera sladd så ni får vänta lite med bilder på det jag köpte.. :)

I dag tänkte jag sticka till ensta och springa lite :D Vi har ju fått typ ett tränings schema fån innabandyn som vi kan följa under sommaren . Det var frivilligt men jag vill få bättre kondition så jag tänkte följa det där schemat : ) så gott det går.. hehe..

K r a m ! ♥

Täby c

hejj.
det har typ strulat med bloggen så har inte kunnat updatera så mkt menmen.

i dag var jag i allafall i täby centrum med min syster amanda x)
jag köpte en del grejer som ni kan få se :D


   
   

♥ t-shirt-Gina tricot
lila tröja - hm
randig t-shirt- vero moda
vit kofta - MQ

Det var väl typ det ..
I morgon är det ju midsommar då åker jag till  kusiner så kan inte blogga då.
K i s s e s ! ♥

Ikea=överbefolkat på en regnig söndag..

ja.. som ni kanske fattar så var jag och mamma och pappa på ikea typ hela dan i dag. Och jag kan bara säga att det var hur mycket folk som helst där.. Man blir så himla trött bara att vara där inne och vi skulle typ handla lite grejer till köket och en byrå  till mamma och pappa. Asså shiit. Är helt slut nu. Tur då att jag inte har nåt jag måste göra i kväll och bara kan mysa med kladdkaka och film :D Det blir på nåt sätt extra mysigt när det regnar ute..  Men jag hoppas ju Absolut på bättre väder! Det är ju för fan sommarlov.
Vi får se om det blir bra väder i morgon då blir det förmodligen bad. Annars hemma med bok och filt :)

K r a m ! ♥

1:a dagen på sommarlovet....

..... blev en hel dag med regn... Kul? neej .. inte riktigt men då blev det en slapp dag. Det är ju i och för sig ganska skönt. hehe. Jag sov till kvart över 12! haha så skönt. Sen så har jag kollat på film och tagit det lungt så det var en ganska skön dag :D  
I kväll ska nog jag och familjen gå till tegel tror jag . Och äta avslutnings middag! kul ;D

Skriver kanske sen. . .
Kram ! ♥

SOMMARLOV!!

ÄNTLIGEN! är det sommar lov.. !  verkligen sköönt med nu med sommarlov det har varit en riktigt lyckat avslutningsdag! Vi skulle haft "vanliga" lektioner fram till 2 då vi hade avslutning, men det var ju jätte oseriösa lektioner.. hehe vi körde typ hänga gubbe hela dan.. men ssen var det avslutning i tibble. Det var ju kul.. vi sjöng sånger och lite grejer.. Sen gick vi till klassrummet och fick typ lite omdömen och sa glad sommar och så.. Så nu är det 10 veckor ledigt!!!!!!! yes!
Efter skolan gick jag emma sofia vicki och nisse hem till mig och åt jordgubbstårta ! Mys ! Sen kom farmor och farfar , det var meningen att vi skulle ut och äta men det blev ändrade planer. Vi ska till tegel i morgon i stället. Men det var kul att de kom.
Nu har jag varit på fotbolls träning och ska duscha !

K r a m ! ♥


( B i l d : g o o g l e )


Tälta med klassen!

hejsan! i dag ska vi tälta med klassen som ni kanske fattade ; ) Vi kommer åka typ vid 6 och vara borta till i morgon bitti. Vi kommer att bli väkta typ vid tre.. fast vilka kommer sova igentligen? jag menar man komemr ju vara uppe och typ chilla och så.. : D haha . men det kommer nog bli kul hoppas jag! Bara det inte regnar.. då blir det tråk.. men det kan bli intressant när jag och vicki ska sätta upp tältet.. Ingen av oss kan sätta upp tält men det löser sig nog.. hehe :S

Nu måste jag packa färdigt..
K r a m ! ♥

måndag.. bara 3 dagar kvar.. : )

hej! vet att det är lite dålig uppdatering men hinner inte skriva såmkt nu.. Men imorgon kan man äga att det är min sista  "riktiga skol dag " !! För att påtisdag kväll åker klassen till angarn (stavning ?) och tältar.Det ska bli både kul och lite tråkigt för vi ska ju tälta och grillaoch ha mysigt det blir ju roligt.. Men sen ska vi gåupp 3 påp morgonen och kolla på fåglar och gå i ungefär 3 timmar runt sjön.. Det kommer bli mindre kul.. menmen . Och man måste ta medsig egen mat så jag och vicki har vart och handlat korv. Typ det ända man kan äta men de´t funkar ju.. Mmåste fortsätta packa nu..
K r a m ! ♥

Fan vilket väder...

varför ska det regna så otroligt mycket hela tiden , det är ju faktiskt juni så... det borde ju vara bra väder tycker jag..

aja.. i dag har dagen typ vart ganska okej.. lång dag men ändå bra. Det är ju faktiskt precis 1 vecka kvar till skola avslutningen nu!!!!!!!!! ska bli så jätte skönt. Alla prov är avklarade och fick tillbaka mitt matte prov i dag och det blev MVG! fett stolt , trodde inte det skulle gå så bra (a) hehe.. lite skryt..

När jag och vicki satt på bussen hem i dag så satt vi typ brevid några studenter som hade åkt flak och de var helt blöta och luktade öl.. Kul att ta studenten i det här vädret ? neej.. inte riktigt.. Men på tal om student i morgon så åker vi och firar kusinen som tar studenten. Ska bli super kul. Kommer typ missa halva dan i morgon men det gör inget hehe...

Nu ska jag plugga historia..

L o v e !


Hade lite tråkit på biologi lektionen... Vi kollade typ bara på blommor


Lite mera blommor ^^

Avslutnings klänning!

kom på att jag inte har visat min avslutnings klänning än... Den är köpt på salt och kostade 400kr. Ttycker det är ett ganska bra pris på en klänning ;)




hehe.. lite smutsig spegel.. x) 

jag är väldigt nöjd med klänningen så det får nog bli en Midsommar klänning också :P
L o v e ! ♥

Konsert

i går var det altså den årliga vårkonserten som vi alltid har! det var så otroligt roligt!
Kanske kan lägga upp lite bilder om jag hittar nån.. hehe..
men det som niorna gjorde till anders är alltid kul att se på! 

Just nu är planerna att plugga och vila.. Är fortfarande inte riktigt frisk från min förkyldning :( och sen har jag ett svenska prov i morgon och matte läxa.  Så det är bara att börja.. 

ps. jag var hos tandläkaren i dag och jag får ta ut tandställningen i Augusti!!!!! så himla glad!!

Kramaaar Emelie


RSS 2.0