1:a Advent!

hejsan alla, och happy 1:a Advent:)
I dag har jag och min familj varit hos mormor och ätit lite jul lunch med alla kusiner. det var jätte kul. Vi träffas ju inte så offta allihopa. Men vi ska fira jul tillsammans i alla fall. det gör vi varje år.
Sen har vi varit på IKEA . Inte värdens roligaste men men. Vi var inte där  så länge.

I morgon ska jag typ bara träna och plugga spanska . Vi har prov på onsdag. Nu ska jag kolla på tv.
Ha en bra söndag.:)

Lördag ♥

hejsan, I dag har jag varit hos farmor & farfar, och så har jag spelat match..  är jätte trött och inte på blogg humör så.. det blir lite godis och tv i kväll. :) annar inget spec.

Snöbollskrig!?

asså måste bara säga att alla som tror att det är "coolt" att komma till andra skolor och ha snöbolls krig och att bli tagen av polisen har fel!
Det hände nämligen våran skola i dag. Det var två skolor (tänker inte säga vilka..) som kom till våran skola och började ett snöbolls krig, så vi fick ringa polisen och för de som inte vet det så kan man få en prick i registret. Och jag tror inte att man vill det..,  
Bara så ni vet.. Det blev ett litet argt inlägg men  jag tycker det är lite knäppt gjort av de.

hej!

i dag har jag varit hos tandläkaren och spänt min tandstälning. Det gör inte så himla ont som jag trodde det skulle göra..
Så jag slutade 12:30.. sköönt.. Annars har jag bara pluggat i dag. på fredag har jag religions prov och på onsdag har jag historia prov, jag var ju sjuk när vi skulle ha gjort det i fredags..  Vi har prov varje vecka till jul lovet. Det är inte så kul. Jag tycker inte de borde lägga proven så nära loven.. Men men det är inte jag som bestämmer ;)
Snart ska jag duscha och sen gå och lägga mig tror jag.. hehe ganska skönt att lägga sig tidigt. För det bästa som finns är att vara pigg på morgonen tycker jag :) . 
På söndag är det första advent!! asså tiden går så himla snabbt. Det är bara fyra veckor kvar till jul:) det är inte mycket.
Ni får ha en super skön tisdags kväll. ´ses!

Vidar till FALUN!!!

i dag har vi spelat steg 2 i sm. Det var jätte roligt. Vi kom vidare till slutspelet i falun. Vi kom till Falun förra året också men då förlorade vi i kvartsfinalen.. Men det här året ska vi vinna:)

Första matchen spelade vi mot Ackers. Då förlorade vi med 1-3 . Vi spelade ändå ganska bra. Men ackers typ satsade allt på den matchen så de var ganska trötta de andra matcherna.
Nästa match spelade vi mot huddinge. Det gick jätte bra. Vi vann med 4-3 . Vi spelade ganska  bra.
sista matchen var mot bele. Om vi vann den matchen så skulle vi gå vidare tils. med huddinge till falun.
Och vi vann med 4-0:) !!!
Så på sport lovet så blir det Falun som gäller..:)

Nu är jag väldigt trött i benen och ska snart äta..
Ha en skön Söndag kväll:)


Vinterjacka.

Jag , mamma och pappa har varit och kollat på en vinterjacka
men hittar ingen bra. Har ni några tips. Bara säg till!!


Jaa!

två bra saker hände när jag vaknade i morse.
1, jag kände mej mycket bättre och kan nog spela sm på söndag:)
2, Det var Jätte mycket snö ute:) haha jag gillar snö, det är så himla mysigt:)

I dag ska jag och mamma handla vinter jacka till mig. Annars ska jag nog inte göra något specielt. Bara ladda tills sm i morgon..
skriver mer sen:)
Kram E´

Design

har inget att göra så tänkte att jag kunde fixa min design på bloggen lite..
men om det är någon som vet hur man får sådan där jätte fin bild så säg till:)

sjuk :(

hej, sorry at det har varit dålig uppdatering på bloggen, men det har bara varit så mycket läxor och nu ligger jag hemma och är sjuk.
Hela veckan har jag pluggat jätte mycket på mitt histori prov, och ja i dag skulle jag skrivit det men jag ligger hemma och är förkyld.. så himla typiskt. Men jag får göra provet nästa fredag men då har jag också religions prov. aja..
Jag hoppas,hoppas.hoppas att jag blir frisk till på söndag för då har vi innebandy sm. Och om jag är sjuk då blir jag riktigt ledsen för det här äe sista steget innan slutspelet, så om vi vinner eller kommer tvåa i gruppen så kommer vi till falun. Det är där som slutspelet går.

amen annars ska jag väl bara ta det lungt i dag och se till att bli frisk.

Ha en skön Fredag!   

Vill ha!

just nu sitter jag och kollar på mobiler.. Hittade den här som ja gärna vil ha ..


Tisdag

mycket läxor i dag så det blir inte så roligt inlägg.
kommer nog att skriva mer i slutet av veckan för då har jag inte lika myket läxor..
kram Emelie

Snö!

yes!! i dag kom den första snön. väldigt mysigt tycker jag, men den låg ju inte kvar på marken så himla länge men ändå..

Det kanske  inte kom så här mycket snö i dag..  




I dag har vi i alla fall stöpt ljus med typ hela släkten. Det var roligt, men jag stöpte kanske inte så mycket men ändå. Jag fikade mest:)...  hehe.
Jag har också spelat match mot sundbyberg. Vi vann med 5-3. Vi spelade inte så himla bra men vi vann ju i alla fall.
I kväll tänkte jag sitta hemma och kolla på någon bra tv. Det blir nog Andra Avenyn:)
Kram Emelie

 

hehe... Fina ljus blev det....

God morgon

i dag så vaknade jag väldigt tidigt. Ganska stolt över mig själv:)
i dag så ska jag spela en match mot sundbyberg. Då ska jag spela ute.  Det ska bli roligt för det gör jag ju inte så ofta.
Men innan jag spelar match så ska vi stöpa ljus. Det är någon tradition vi har i släkten.. 
skriver mera sen Kram E´

Helt slut!

sorry att jag inte skrev ett inlägg förens nu, men vi hade ju som sagt innflyttnings fest i går.
Det var jätte roligt, det var typ tre familjer + min farbror och hans kompis. Det var jätte roligt. Men det finns inte så många som jag kan vara med så jag frågade "V"  om hon ville komma. Så att jag och "V" satt på mitt rum och hade mysigt. Vi pratade och kollade på film. Men hon gick hem typ vid tolv.. så resten av kvällen fick jag typ sitta och snacka med de anndra. Men det var roligt det med. Och det blev ju inte så tidigt i säng då heller..
Men jag sov till kl.halv ett på dan så det var ju ganska skönt.

Men sen nästa dag så skulle jag spela två matcher effter varandra och det var ganska jobbigt men kul.
Den första matchen var med killarna. Då spelade jag inte så himla bra. Vi förlorade med 3-2. Men hässelby var riktigt bra så det var inte så mycket att säga om.
Nästa match var mot Vendelsö. Med mitt eget lag. Den matchen spelade vi väldigt bra. Vi vann med 3-0. jag stog i mål. Sen effter matchen så skulle jag mangi och sara vara med effter matchen och spela in Tis Tv. Man står brevid tränaren och så pratar han om matchen och vi får typ stå brevid och svara på lite frågor.
Och nu är jag jätte trött. Jag är lite förkyld också så det är extra jobbigt.
Jag ska nog bara äta godis och kolla på tv i kväll. För  jag orkar inte med så mycket annat..
Ha en jätte skön Lördag kväll!!

Kram Emelie


Basket!

Hej alla Bloggare!

i dag har vi haft basket turnering i skolan. Det var faktiskt riktigt roligt. Vi kom trea. av fyra lag hehe.. Men det var i alla fall roligt att spela. Dem som vann hade typ bara basket spelare i sitt lag. Så det var ganska svårt att slå dem..
Annars har dagen varit ganska bra. Vi hade ju inga seriösa lektioner ( som ni förstod på mitt förra inlägg ) efftersom att halva klassen hade basket på förmiddagen och så hade den andra halvan på effter middagen.
Annars har jag bara varit hemma och pluggat historia. ush.

Jag skulle igentligen ha tränat fotboll men jag har lite ont i halsen och då vilar jag i dag. så att jag kan vara med och spela match i helgen. :)
Ha en super torsdag!

Kram emelie


sammhälle..

Tjenixen.
Nu sitter jag i datasalen i skolan och har samhällskunskap. men jag och "S" lämnade in våran uppgift lite tidigare så vi fick göra vad vi ville:) haha kul inlägg.skriver i kväll.

Kram e´

Jul stämmning.

i dag så började jag längta så himla mycket till jul. Vi har börjat att sjunga jul sånger i skolan, och det e så mysigt tycker jag. :)
och bara by the way så har jag utvecklings samtal i dag. Hatar det. Men men.
kram e´.



Hehe.. jul stämmning:)

Tisdag...

Tjenixen!
Dagen har varit väldigt bra. slutade kl 1 och då gick jag hem och slappade. Men jag pluggade lite på vårt Historia prov som vi ska ha om två veckor. Det e ganska mycket.
Snart ska jag träna fotboll hade jag tänkt. Vi har fått en ny tränare så det ska bli jätte roligt att se hur hon är. Vi har aldrig hafft en tjej tränare så det ska bli jätte kul..

Ha en Bra tisdags kväll!!

Regn Måndag=/

I dag har kanske inte varit den bästa måndagen . Vi började dagen med ett matteprov. Kanske inte den bästa starten.
Sen har jag varit ganska trött. Vi hade ju konsert i söndags, det gick ganska bra. Men nu hinner jag inte skriva mer, kanske inte hinner skriva varje dag för har ganska mycket läxor å så.
Ses!

Min Lördag

i dag har jag spelat match men killarna:) Vi vann med 8-4, det var jätte bra. jag tycker at jag spelade sådär.. menmen man kan ju inte alltid spela bra.

Nu sitter jag bara och vilar och chattar lite, ska spela en till match sen. Det är jag sofia,milla och sarah och liza.
vi ska spela med F92. Det ska bli roligt.
sen ska jag slagga med några kompisar:) Och vi har konsert på söndag! Det kommer bli super kul.
Ha en Bäst Lördag!

Kram Emelie

Friday!

Äntligen .är det fredag. Så himla skönt. I kväll ska jag nog inte göra så himla mycket. Bara slappa. ta det lugnt.
Idag har jag tränat och ätit Tacos:) Gott!! I morgon ska jag sova med lite kompisar, tror jag.  och spela match:)
Skriver inte nått långt inlägg i dag.. Men ha en trevlig Fredag! :)
kram Emelie


Onsdag

i dag har vi varit på skolbio. Den var jätte dålig. DEn hette typ Min fröken är en utomjording, asså den va jätte konstg.
Men annars har dagen varit ganska bra. vi fick tillbaka vårt engelska prov i dag, jag fick VG , ganska nöjd men trodde att jag skulle få lite bättre kanske..  aja jag e ändå ganska nöjd.. Hinner inte skriva mer nu måste plugga sammhällskunskap,Kul eller INTE!!   Vi ses !
Kram Emelie

Grattis Nicklas!!

Kusinen fyller 18 i dag! Ska åka dit och fira honom. Ska bli jätte kul att träffa dom för vi träffar inte dem så mycket..
för dem bor i Björklinge:) GRATTIS!!!GRATTIS!!!!

Nej!

skrev ett jätte långt inlägg, men det försvan:(. aja jag kan sammanfatta lite vad jag skrev.
ja som sagt så kom jag hem från spanien i går, det va ganska skönt att komma hem:) men det var jätte skönt i spanien oxå. aja snart så ska jag äta, håller på att koka tortelini (vet inte hur det stavasXD) sen ska jag träna.
I morgon ska jag åka till Björklinge och fira kusinen som fyller 18!!! Grattis!!!! Grattis!!!
Nu måste jag laga maten:) ses!
Kram Emelie


RSS 2.0